Groene A.P.P.E.L.S.

Voedingsadviesbureau

Demi (9 jaar): “Nu hebben pestkoppen niks meer om mij te kwetsen… Lekker Pûh!!!”.

Kinderen met overgewicht

In de media wordt er vrijwel iedere dag aandacht aan besteed; overgewicht bij kinderen, de gevaren van overgewicht bij de jeugd en de problemen voor de toekomst door het ernstig overgewicht van onze jongeren. De aandacht voor dit onderwerp is ook niet zo raar. 1 op de 4 kinderen is immers te zwaar of bijna te zwaar. Misschien heb jij er in je gezin ook mee te maken en weet je niet hoe je daar op een prettige manier iets aan kunt doen. Dan ben je bij Lekker Pûh!!! aan het goede adres.

Lekker Pûh!!!

Lekker Pûh!!! is in 1999 door Ingrid Stieber opgericht. Zij startte in dat jaar met het geven van advies aan ouders van kinderen met overgewicht. Zeven jaar ervaring en onderzoek later was de methode Lekker Pûh!!! in 2006 een feit. Het bleek een succes, Ingrid kreeg het erg druk en ouders reden soms wekelijks meer dan 100 kilometer om naar haar te komen. Daarom opende begin 2008 in Lelystad een tweede Lekker Pûh!!! praktijk om zo voor meer jongeren en ouders bereikbaar te zijn. En nu zijn er bijna in het hele land vestigingen van Lekker Pûh!!!

Lekker Pûh!!! is speciaal voor jongeren van 5 t/m 18 jaar. De Lekker Pûh!!! methode motiveert jongeren om zelf te kiezen voor goed en gezond eten. De betrokkenheid van ouders of verzorgers hierbij is van groot belang. Je krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld en makkelijk in te passen in je dagelijks leven.

Nienke is als kinderdiëtist van Lekker Pûh!!! trots dat na 3 jaar wetenschappelijk onderzoek blijkt dat onze methode – wetenschappelijk bewezen –  kinderen met overgewicht de meest gezonde toekomst blijkt te bieden.

Contact

Elk kind gun je een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst. Als overgewicht dit in de weg staat, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen komen we er echt wel uit.

De Lekker Pûh!!! methode bieden we aan op de locaties in Best en Wintelre.