Groene A.P.P.E.L.S.

Voedingsadviesbureau

Mijn naam is Michelle Jacobs, diëtist. Ik kom vanaf maart 2017 het team van Voedingsadviesbureau Groene A.P.P.E.L.S. versterken in de locatie Horst. Mijn hobby’s zijn hardlopen, lezen en koken.

Ik heb de opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de HAN te Nijmegen, medio 2016 heb ik mijn diploma behaald voor diëtist. Naast dat ik als diëtist bij Groene A.P.P.E.L.S werk, ben ik ook werkzaam binnen het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Hier werk ik als klinisch diëtist met patiënten met verschillende ziektebeelden. Hierin ligt dan ook mijn grootste interesse. Ik vind het bijzonder om te zien dat voeding zoveel mogelijkheden kan bieden bij gezondheid en ziekte. Naast voeding ben ik van mening dat ook sport een component is voor een gezonde leefstijl.

Om een gezonde leefstijl te kunnen bereiken komt ook een stukje gedragsverandering om de hoek kijken. Dit hoef je niet alleen te doen, samen kunnen we kijken welke veranderingen nodig zijn om aan een gezonde leefstijl te voldoen. Deze gezonde leefstijl is dan ook voor de rest van je leven!