FIT=FUN 

Per 1 mei zijn we een traject gestart voor kinderen die fitter willen worden en gewicht willen verliezen in Oirschot.

Het programma heet Fit=Fun Oirschot, en is een samenwerking tussen de kinderdiëtisten van Voedingsadviesbureau Groene A.P.P.E.L.S., de kinderfysiotherapeuten van Fysionova, de (kinder)psychologen van Van den Bosch & Kroes psychologen en de Sportcoach van Oirschot.

Op een leuke en toegankelijke manier gaan kinderen zowel individueel (met hulp van ouders/verzorgers) als in een groep aan de slag met een gezonde leefstijl. 

Het programma omvat 12 weken sporten bij een kinderfysiotherapeut van Fysionova in een kleine groep (4-6 kinderen). De eerste 4 weken is het 2 keer per week sporten, daarna 8 weken een keer in de week. Na die 12 weken zorgt sportcoach Corné Boot voor een eventuele doorstroom naar een sport.

Daarnaast wordt er voedingsbegeleiding geboden door een kinderdiëtist. Deze afspraken zijn individueel en met de ouders, er wordt voor ieder kind een voedingsadvies op maat gemaakt. Er zijn minimaal 4 afspraken per kalenderjaar mogelijk, eventueel meer bij een aanvullende verzekering.

Ten slotte vinden er 2 individuele gesprekken plaats met een jeugdpsycholoog, door van den Bosch en Kroes psychologen. Hier wordt onder andere gekeken naar motivatie en zelfvertrouwen.
 
 Er zijn geen eigen kosten verbonden aan het programma.

 
Voor meer informatie en aanmelden, neem contact met ons op via het contactformulier op de website www.groeneappels.nl, via de e-mail [email protected] of via telefoonnummer 06-11041937.