Groene A.P.P.E.L.S.

Voedingsadviesbureau

Betaling

Als klant heb je de keuze tussen een gemakkelijke en online betaling vooraf via iDEAL of betaling achteraf via een digitale rekening. Als je kiest voor iDEAL dan kost het je weinig tijd en moeite en heb je de koop direct afgerond. Als je kiest voor een digitale rekening achteraf dan krijg je de rekening opgestuurd via de e-mail zodra je het product of de dienst hebt ontvangen. Het is dan de bedoeling dat je het verschuldigde bedrag overmaakt.

 

Levertijd

Als je een dienst of product bestelt op www.groeneappels.nl ontvang je direct een bevestigingsmail. Vervolgens wordt het product of de dienst geleverd binnen 5 werkdagen. Het streven is echter om het product dezelfde dag nog op te sturen of te leveren. Als het product is verzonden ontvang je een bevestiging van verzending per e-mail. De snelheid van verzending hangt onder andere af van de voorraad. Vanwege de houdbaarheid van verschillende producten wordt er gewerkt met een beperkte voorraad. Wanneer een deel van de bestelling niet op voorraad is, dan worden bij voorkeur alle producten in één keer verstuurd, zodat er geen extra verzendkosten en de aanschaf van biologische producten betaalbaar blijft voor jou als klant. Indien het door omstandigheden niet mogelijk om de gehele bestelling binnen 5 werkdagen te versturen, dan zul je daarover via de email geïnformeerd worden.

 

Verzendkosten

De bestellingen worden verzonden via TNT. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95 voor pakketten tot 10 kg, vanaf 10 kg zijn de kosten € 13,25. Brievenbuspost kost € 3,84. Bestellingen boven de 75 euro worden gratis verzonden. De bestellingen worden bij je thuis bezorgd. Als je wilt dan de bestelling op een ander adres wordt afgeleverd, dan kun je dit kenbaar maken bij het kopje ‘Extra informatie’ tijdens je bestelproces.

 

Producten of diensten terugsturen of ontbinden

Als je niet tevreden bent met een product of dienst wat je bij Voedingsadviesbureau Groene A.P.P.E.L.S. hebt besteld, dan heb je 14 dagen de tijd (na ontvangst van het product of na bestelling van de dienst) om het product terug te sturen of de dienst te ontbinden. Alleen onbeschadigde producten worden teruggenomen. Er wordt vanuit gegaan dat je zo voorzichtig mogelijk met de verpakking en de producten om zult gaan. Voor de etenswaren geldt dat de verpakking onaangebroken dient te zijn.

Als je niet tevreden bent en het product wilt retourneren vul dan het Formulier voor ontbinding of herroeping Groene Appels 2014 in en stuur deze in een e-mail naar info@groeneappels.nl. Je ontvangt vervolgens via de e-mail een retourcode welke je duidelijk op het pakketje dient te vermelden. Je kunt vervolgens het pakketje (liefst in de originele verpakking) sturen naar:

Voedingsadviesbureau Groene A.P.P.E.L.S.

De Plaatse 6

5688 RN Oirschot

Als het pakket is ontvangen wordt binnen 2 weken het bedrag teruggestort op je rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

 

Contact

Ik ben bereikbaar via de e-mail, deze e-mail wordt elke dag gelezen en snel beantwoord. Het e-mailadres is info@groeneappels.nl.

 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn op de website te lezen en eveneens beschikbaar als pfd bestand.

kopen den haag Hoe te kopen