Groene A.P.P.E.L.S.

Voedingsadviesbureau

Persoonlijk advies

Voor wie?

Wil je graag je eigen voedingspatroon zoveel mogelijk behouden of ben je gehecht aan bepaalde voedingsmiddelen? Wil je een advies dat volledig is afgestemd op jouw situatie en daardoor makkelijker vol te houden? Wil je een volledige analyse van je voeding, zodat je weet of je de juiste hoeveelheid van verschillende voedingsstoffen, zoals ijzer of verzadigde vetzuren, binnenkrijgt? Het Groene A.P.P.E.L.S. persoonlijk advies is voor iedereen geschikt die een advies wil dat helemaal voor jou op maat is gemaakt.

Het persoonlijk advies is onder andere geschikt als je:

 • Graag gezond(er) wil gaan eten
 • Precies de samenstelling van je voeding wilt weten, hoeveel calcium, vitamine C en koolhydraten bevat het bijvoorbeeld?
 • Een uitgebalanceerd menu ervoor terug wilt krijgen
 • Meer energie wilt krijgen
 • Wat gewicht wil verliezen
 • Zo veel mogelijk puur en/of biologisch wilt gaan eten
 • (pre)Diabetes hebt
 • COPD hebt
 • Een te hoog cholesterol of te hoge bloeddruk hebt
 • Zwanger bent of borstvoeding geeft
 • Een voedselallergie of –intoleratie hebt
 • Je sportprestatie wilt verbeteren

 

Wat krijg je?

Je krijgt veel informatie in de vorm van een uitgebreide folder dat past bij je persoonlijke situatie. Hierin staat onder andere uitgelegd wat een gezond gewicht en wat overgewicht is, hoe een gezond eet- en bewegingspatroon eruit ziet, welke goede keuzes je kunt maken bij het boodschappen doen, productinformatie, hulp bij het lezen van etiketten en tips over gezond koken.

Naar aanleiding van jouw wensen worden er persoonlijke doelen opgesteld waar je naartoe gaat werken, door het opvolgen van het persoonlijk advies. Ook ontvang je een persoonlijk eetdagboek. Op basis daarvan krijg je een voorbeeld dagmenu dat volledig is afgestemd op jouw situatie. Hierbij zit een variatielijst, zodat je weet uit welke producten je kunt kiezen op een dag. Daarnaast ontvang je een persoonlijk beweegdagboek, en op basis hiervan uiteindelijk een beweegadvies.

De voordelen voor jou op een rijtje:

 • Uitgebreide informatie in de vorm van een specifieke folder
 • Een analyse van je huidige voedings- en beweegpatroon
 • Het aantal calorieën en de hoeveelheid voedingsstoffen van het dagmenu en de bijbehorende variatielijst is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie
 • Voldoet aan de visie van voedingsadviesbureau Groene A.P.P.E.L.S.
 • Geen honger lijden maar gewoon een gezond voedingspatroon
 • Er wordt rekening gehouden met jouw wensen, zoals voor bepaalde voedingsmiddelen
 • Zo veel mogelijk pure en/of biologische ingrediënten
 • Uitdagende maar haalbare persoonlijke doelen
 • Je kunt snel aan de slag

 

Hoe werkt het?

Het ontvangen van een persoonlijk advies begint bij het klikken op de button ‘Persoonlijk advies’ onderaan deze pagina. Door op de button te klikken ga je verder met het bestelproces en geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van voedingsadviesbureau Groene A.P.P.E.L.S. Vervolgens word je automatisch doorgestuurd om je betaling te voldoen. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail met daarin instructies, een vragenlijst en jouw persoonlijk eetdagboek en beweegdagboek. Door de vragenlijst krijgt de diëtist een beter beeld van je persoonlijke situatie, zodat het advies hierop kan worden afgestemd. Je kunt bijvoorbeeld je doelen aangeven, specifieke wensen en nog veel meer. Het is de bedoeling dat je de vragenlijst invult en retourneert via de e-mail.

Gedurende 4 dagen hou je vervolgens het voedingsdagboek bij en gedurende 1 week het bewegingsdagboek, welke je daarna weer inlevert bij de diëtist. Er wordt nu een analyse gemaakt op basis van deze gegevens, waarna je opnieuw binnen 5 werkdagen het persoonlijk advies via de e-mail ontvangt.

 

Wat kost het?

De kosten voor een persoonlijk advies zijn eenmalig € 50,-.

 

Persoonlijk advies met begeleiding

Voor wie?

Het Groene A.P.P.E.L.S. persoonlijk advies met begeleiding is hetzelfde als het persoonlijk advies, met het verschil dat je begeleiding krijgt van de diëtist bij het opvolgen van je advies en dat je wordt betrokken bij het opstellen van het advies. Gedurende 6 weken vanaf de aanmelding kun je via de e-mail vragen stellen aan de diëtist. Hierdoor wordt het gemakkelijker om samen met jou het persoonlijk advies op te stellen. Nadat je het advies hebt ontvangen, zijn er contactmomenten waarin je bespreekt met de diëtist wanneer je aan welke doelen gaat werken, hoe de voortgang van het bereiken van die doelen verloopt en hoe het persoonlijk advies bevalt. In overleg kunnen doelen en het advies worden bijgewerkt. Je wordt dus online begeleidt bij het opvolgen en het op maat maken van het advies. Ook kan de diëtist je helpen de motivatie hoog te houden en kun je extra tips ontvangen.

 

Hoe werkt het?

Het ontvangen van een persoonlijk advies met begeleiding begint bij het klikken op de button ‘Persoonlijk advies met begeleiding’ onderaan deze pagina. Door op de button te klikken ga je verder met het bestelproces en geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van voedingsadviesbureau Groene A.P.P.E.L.S. Vervolgens word je automatisch doorgestuurd om je betaling te voldoen. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een e-mail met daarin instructies, een vragenlijst en jouw persoonlijk eetdagboek en beweegdagboek. Door de vragenlijst krijgt de diëtist een beter beeld van je persoonlijke situatie, zodat het advies hierop kan worden afgestemd. Je kunt bijvoorbeeld je doelen aangeven, specifieke wensen en nog veel meer. Het is de bedoeling dat je de vragenlijst invult en retourneert via de e-mail.

Gedurende 4 dagen hou je vervolgens het voedingsdagboek bij en gedurende 1 week het bewegingsdagboek, welke je daarna weer inlevert bij de diëtist. Er wordt nu een analyse gemaakt op basis van deze gegevens, waarna je opnieuw binnen 5 werkdagen het persoonlijk advies via de e-mail ontvangt.

Gedurende 6 weken vanaf de aanmelding is de diëtist voor jou via de e-mail bereikbaar om informatie uit te wisselen.

 

Wat kost het?

De kosten voor een persoonlijk advies met begeleiding zijn eenmalig € 90,-.

hier Kopen zonder Recept