Nieuws en tips

Voedingsadviesbureau Groene A.P.P.E.L.S. bestaat al sinds 2013. Nienke is klein begonnen en heeft de praktijk steeds verder uitgebouwd in de afgelopen jaren. We hebben mooie ervaringen gehad en zijn hobbels tegengekomen, maar die hebben we gebruikt om onze diensten steeds verder uit te bouwen. De bedoeling is dat jij profiteert van die jarenlange ervaring.
Hieronder wat tips en nieuwtjes, om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen!

Tips en nieuwtjes

In de krant!

Op 23 januari verscheen het Groeiend Best, met daarin een artikel én foto over het project Gezond Best Samen Fit en Voedingsadviesbureau Groene A.P.P.E.L.S. Nienke geeft een workshop aan elke groep die met dit project start, een erg leuke bijdrage!

Nieuwe locatie in Oirschot

We zijn blij dat we per 1 januari 2023 in samenwerking met diëtist Mariëlle Caron in Oirschot zijn gestart! Nienke zit daar voornamelijk als kinderdiëtist. Een mooie kans om onze praktijk uit te breiden en de kinderen in Oirschot ook dieetbegeleiding dichtbij huis te kunnen bieden.

Online programma

Momenteel is Nienke bezig met het ontwikkelen van een online programma voor jonge moeders. Het doel is om jonge moeders te leren een voedingspatroon te kiezen dat bij hen past, zodat ze zich fitter voelen, geen extra's kilo's met zich meedragen en meer energie hebben voor zichzelf en voor hun kind(eren). Heb jij een idee dat hierbij kan helpen, laat het dan gerust weten!