Nieuws en tips

Voedingsadviesbureau Groene A.P.P.E.L.S. bestaat al sinds 2013. Nienke is klein begonnen en heeft de praktijk steeds verder uitgebouwd in de afgelopen jaren. We hebben mooie ervaringen gehad en zijn hobbels tegengekomen, maar die hebben we gebruikt om onze diensten steeds verder uit te bouwen. De bedoeling is dat jij profiteert van die jarenlange ervaring.
Hieronder wat tips en nieuwtjes, om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen!

Tips en nieuwtjes

Fit = Fun Oirschot

Per 1 mei gaan we  

gezamenlijk met Fysionova, sportcoach Corné Boot en van den Bosch & Kroes psychologen een programma aanbieden voor kinderen die wat gewicht willen verliezen en zich fitter willen worden. Meer informatie lees je hier.

Balanz4Kids

Ook in Best bieden we samen met Fysiocompany en praktijk Vekst een programma aan voor kinderen die willen groeien naar een gezonder gewicht. Meer informatie volgt binnenkort, neem nu alvast contact met ons op voor meer informatie.

Online programma

Momenteel is Nienke bezig met het ontwikkelen van een online programma. Het doel is om zelf een voedingspatroon te kiezen dat bij je past, zodat je je fitter gaat voelen en meer energie hebt. Mocht je niet naar een diëtist willen of kunnen, dan is dit een goed alternatief!