Online advies

Is het voor jou moeilijk om naar de praktijk te komen? Woon je te ver weg of vind je het gewoon fijn om online contact te hebben? Dan is een online advies iets voor jou! 
In onze huidige drukke leven is er misschien weinig tijd om naar de diëtist te gaan, terwijl je wel graag je eetgewoonten zou willen veranderen of aan je gezondheid zou willen werken. Online staan we dan voor je klaar. Er zijn verschillende vormen mogelijk, kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Online persoonlijk advies

Een online persoonlijk advies wordt door de zorgverzekeraar vergoed, net als een persoonlijk advies in de praktijk. De afspraken zullen plaatsvinden via Zoom of eventueel een andere videodienst. In de intake worden er veel gegevens verzameld en stellen we doelen op. Dit zal leiden tot een eerste advies, verstrekt via e-mail. In online vervolggesprekken wordt besproken hoe het gaat, welke dingen er goed gaan en hoe we eventuele obstakels kunnen oplossen. Zodat jij je gezondheidsdoelen kunt bereiken.
Mail ons gerust op [email protected], we begeleiden je graag!

Online programma

Dit programma is nog in ontwikkeling.  In het programma zullen verschillende onderdelen aan bod komen, zoals wat is gezonde voeding, welke manieren van gezond eten zijn er, wat is de invloed van mindset en stress op je lichaam, hoe kun je omgaan met emotie-eten, welke manier van eten past nu echt bij jou enz. Houd de website goed in de gaten!